Wegens uitzonderlijke vraag is onze webshop gesloten. Gelieve uw lokale Silky dealer contacteren.
 • Contact


  • Silky Europe
  • Spectrum 38
   4706 NM Roosendaal
   Nederland
  •  
  • Phone: +31(0)165 532992
  • Bereikbaar op werkdagen van 8.30 - 17.00 uur

  • support@silky-europe.com

KOOP LOKAAL

Silky Europe werkt met een uitgebreid dealernetwerk. Wij stimuleren lokale verkoop via onze dealers. Kijk voor jouw dichtstbijzijnde dealer op onze dealer locator.
Houd er rekening mee dat niet alle wederverkopers in Europa zijn vermeld. Is er geen dealer in jouw regio? Neem dan contact op met de nationale distributeur, aangeduid met rode vosjes op onze dealer locator.

ONZE WEBSHOP

Wil je toch liever op onze website bestellen, dan bedragen de standaard verzend- en administratiekosten €12,50. Voor alle stokzagen en bepaalde stokzaagonderdelen (zie ‘Stokzagen’ hieronder) is dit tarief €50. Deze tarieven gelden voor alle landen binnen de EU. Wij verzenden niet naar landen buiten de EU. Ook kunnen er géén zendingen meer naar Duitsland verstuurd worden. Contacteer alsjeblieft een lokale Silky dealer.

Onze webshop is uitsluitend bedoeld voor particuliere verkoop (B2C).

VERZENDWIJZE

De verwerking van jouw bestelling vindt doorgaans plaats binnen 2 werkdagen. Reguliere bestellingen worden verstuurd met DPD. Zodra de bestelling is verzonden, ontvang je automatisch een mail om de zending te kunnen volgen. Er wordt gevraagd te tekenen voor ontvangst.

Stokzagen

Onze stokzagen worden gedemonteerd verzonden. Het is zeer eenvoudig om de stokzaag te monteren voor gebruik. De Hayate 7700Hayauchi 3670 en Zübat 3900 én de stokonderdelen van deze modellen zijn wegens de lengte uitgesloten van regulier transport. Deze producten worden met speciaal transport (€50) verzonden naar de meeste landen binnen de EU. Let op: bij dit transport is geen online traceerinformatie beschikbaar en er moet getekend worden voor ontvangst. Het is daarom van belang dat er overdag altijd iemand aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen.